Creativiteit vanuit onszelf

Creativiteit vanuit onszelf oproepen:

  • herstellen van de samenwerking tussen lichaam en psyche door kunstzinnige activiteit,
  • onszelf leren kennen en de symboliek in onszelf zien (onze verborgen delen ontdekken, bij ons ware zelf komen),
  • taal van gevoelens.

Gepubliceerd door

admin

Ik ben een ervaren en enthousiast docent. In mijn geboorteland Polen heb ik 7 jaar met plezier gewerkt als docent beeldende vakken en kunstgeschiedenis. Om mijn docentenervaring opnieuw in Nederland een kans kunnen geven ben ik, naast mijn huidige werk, sinds september 2009 in de avonduren als docent schilderen en tekenen actief bezig. Ik geef cursussen tekenen en schilderen. Het belangrijkste doel van mijn cursussen is het stimuleren van individuele creativiteit. Hierdoor heb ik opnieuw kunnen ervaren hoeveel plezier en voldoening het geven van les in beeldende vorming mij geeft. Als docent beeldende vorming heb ik mijn inlevingsvermogen tot een hoog niveau ontwikkeld. Met deze eigenschap kan ik anderen stimuleren om hun eigen creativiteit te ontdekken en te ontplooien. Om die reden wil ik met mijn bekwaamheid iedereen bewust laten worden van eigen creativiteit en talent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.