Kunstzinnige therapie

Kunstzinnige therapie – de creativiteit vanuit het onbewuste.

Effect:

diepe rust, waardoor we in een diep contact komen met

  • onszelf
  • ons innerlijk,
  • gedachten,
  • gevoelens,
  • emoties,
  • blokkades.

Gepubliceerd door

admin

Ik ben een ervaren en enthousiast docent. In mijn geboorteland Polen heb ik 7 jaar met plezier gewerkt als docent beeldende vakken en kunstgeschiedenis. Om mijn docentenervaring opnieuw in Nederland een kans kunnen geven ben ik, naast mijn huidige werk, sinds september 2009 in de avonduren als docent schilderen en tekenen actief bezig. Ik geef cursussen tekenen en schilderen. Het belangrijkste doel van mijn cursussen is het stimuleren van individuele creativiteit. Hierdoor heb ik opnieuw kunnen ervaren hoeveel plezier en voldoening het geven van les in beeldende vorming mij geeft. Als docent beeldende vorming heb ik mijn inlevingsvermogen tot een hoog niveau ontwikkeld. Met deze eigenschap kan ik anderen stimuleren om hun eigen creativiteit te ontdekken en te ontplooien. Om die reden wil ik met mijn bekwaamheid iedereen bewust laten worden van eigen creativiteit en talent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.